Ministria e Shëndetësisë deklarohet për rinisjen e vaksinimit

MSH

Me tu furnizuar me rreth 5 mijë vaksina nga Pfizer, sot ka rinisur vaksinimi në Kosovë.

VIDEO:

Ata që do të vaksinohen me këto vaksina do të jenë punëtorët shëndetësorë.

Nga Ministria e Shëndetësisë kanë thënë se po vazhdon vaksinimi me 4 mijë e 680 vaksinat e ardhura.

Shkrimi i plotë i MSH’së:

Bashkë ia dalim! Kosova po #Vaksinohet. 

Nga sot në sallën “1 Tetori” po vazhdon vaksinimi me 4680 vaksinat të cilat janë fasilituar nga Austrian Embassy Pristina dhe të financuara nga Komisioni Evropian.

Bashkë ia dalim! Kosova po #Vaksinohet. Nga sot në sallën “1 Tetori” po vazhdon vaksinimi me 4680 vaksinat të cilat janë fasilituar nga Austrian Embassy Pristina dhe të financuara nga Komisioni Evropian.

Posted by Ministria e Shëndetësisë on Wednesday, 5 May 2021