Miratohet fleta e votimit për zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miraton fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Në fletë, krahas subjekteve politike, do të jenë të renditur edhe kandidatët për deputet ku do të kenë të shënuar edhe emrin dhe mbiemrin e tyre.

VIDEO:

Për miratimin e fletës së votimit pati debate të ashpra mes palëve. PS kërkonte që të miratohej modeli me numra, ndërsa PD argumentoi se kjo mënyrë bie në kundërshtim me listat e hapura.

The post Miratohet fleta e votimit për zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri appeared first on Telegrafi.