Mjekë nga Maqedonia do t”i bashkohen ekipit të eksperteve për obduksionin në tragjedinë e Bullgarisë

<!–

–>

VIDEO:

Aksidenti në Bullgari la të vdekur 46 persona.

Tre mjekë nga Instituti i mjekësisë ligjore në Shkup pritet që nesër t’i bashkohet ekipit të ekspertëve në Sofje për të kryer obduksionin dhe identifikimin e trupave të viktimave në tragjedinë në Bullgari.

Siç njoftoi ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani tre ekspertët tanë tashmë gjenden në Sofje me qëllim që të ndihmojnë që sa më shpejtë të përfundojë obduksioni.