Mjekët arrijnë me urgjencë në Big Brother VIP, kjo është gjendja shëndetësore e Fifit pasi i ra të fikët LIVE në emision

LIVE

Gjatë emisionit LIVE të Big Brother VIP, Fifit i ka rënë të fikët pas një debati me opinionistën Balina Badinakun.

VIDEO:

Këngëtarja derisa po kërkonte të linte shtëpinë e Big Brother në një moment çohet në këmbë.

Aty asaj i bie të fikët dhe Arbana Osmani ndërpren lidhjen me shtëpinë dhe jep publicitet.

Pas publicitetit, Arbana Osmani tregoi se gjendja shëndetësore e saj është e mirë dhe doktorët ndodhen brenda shtëpisë në këto momente.