Modeli albin shqiptar që tërhoqi vëmendjen e Vogue Italia

Mario Prendi është modeli i parë albin shqiptar.

25-vjeçari tërhoqi vëmendjen e agjencive të modelingut duke marrë pjesë në disa projekte, dokumentarë, si figurant dhe model në revistat Imodels dhe Vogue Italia.

Ai ka qenë ftuar në emisionin “Shqipëria live”, ku u shpreh se “të jesh albin në Shqipëri të përball me paragjykime dhe bullizëm”.

VIDEO:

(Foto: TCH)

Mario ka studiuar për drejtësi dhe aktualisht punon si këshilltar ligjor në një kompani, transmeton TCH.

Modelja albine që u braktis nga prindërit, vazhdon të thyejë rekorde me imazhet e saj Modelja albine që u braktis nga prindërit, vazhdon të thyejë rekorde me imazhet e saj

(Foto: TCH)

Albinizmi është rezultat i ndryshimeve gjenetike që pengojnë pjesërisht ose plotësisht prodhimin e pigmentit të melaninës, që është përgjegjëse për ngjyrën e lëkurës.

(Foto: TCH)

 

(Foto: TCH)

The post Modeli albin shqiptar që tërhoqi vëmendjen e Vogue Italia appeared first on Telegrafi.