Monika këshillon Beatrixën për Donaldin: ‘Do ti shikoni gjërat jashtë’

‘Do ti shikoni gjërat jashtë’, Monika këshillon Beatrixën për Donaldin.

Mbrëmë Beatrixa dhe Donaldi kanë pasur një krisje mes vete.

VIDEO:

E Donaldi ka kërkuar nga Beatrixa ta vazhdojë lojën e vetme, shkruan lajmi.

Tash pas gjithë asaj Trixa po merr këshilla nga banorët e tjerë.

Ishte Monika ajo e cila e ka këshilluar atë që ta bëj lojën e saj dhe mos të shikojë të tjerët.

Trixa tha se disa gjëra akumulohen shumë brenda shtëpisë dhe presioni e bën të veten.

Ajo madje ka thënë se gjërat do ti shohin jashtë kur të dalin madje Monika mendoi se dashuria e tyre është shumë e bukur.

Beatrixa dhe Donaldi kanë pësuar krisje serioze pas parashutës që erdhi surprizë për Donaldin.