Morena sapo ka publikuar edhe një imazh të ‘nxehtë’ nga pushimet

Ajo sapo ka postuar një fotografi

Këngëtarja ka ditë që që po i shijon pushimet e saj në Dubai.

VIDEO:

Dhe nga atje, Morena Taraku po ndanë imazhe të reja e cila po shfaqet tejet në formë.

Sapo ka postuar një fotografi e cila është shfaqur në formë duke iu dhënë vëmendje pasurive të saj trupore.

Ajo shihet e veshur në bikini ngjyrë të zezë teksa është mbështjellur me një peshqir shumëngjyrësh.

Ndryshe, Morena ka qenë aktive me fotografi të shumta që nga shkuarja e saj në pushime