Mos prit në rend, paguaj përmes arkës vetëshërbyese vetëm në Interex!

Çdo herë kur blejmë harxhin për shtëpi dëshirojmë të kursejmë kohë dhe të kryejmë pagesën sa më shpejtë, po a e keni ditë se është një mundësi e re në rrjetin e marketeve Interex me pagu pa pritë në rend?!

Kjo mundësi e artë është përmes arkës vetëshërbyese!

VIDEO:

Çka është arka vetëshërbyese?

Arka vetëshërbyese ju mundëson të skenoni produktet dhe të kryeni pagesën me para të gatshme ose me kartelë po ashtu merr dhe kuponin fiskal, ju kursen kohën tuaj duke mos pritur në rend.

Pra me një fjalë procedura e blerjes është shumë e lehtë por edhe interesante.
Akra vetëshërbyese nga brendi Toshiba është një projekt me mbështetje financiare nga Pro Credit Bank.

Këtë inovacion Interex për momentin e ofron në pikën e saj tek QKUK, por shumë shpejt do të vendosen edhe në pika tjera në mbarë Kosovën.

The post Mos prit në rend, paguaj përmes arkës vetëshërbyese vetëm në Interex! appeared first on Telegrafi.