Motrat Mustafa sapo kanë dal nga frizerka, kaq bukur janë rregullar ato

Kush nuk i njehë Safeten dhe Sahiden, motrat të cilat kontribuan me këngë- hite tash e sa vite në muzikën popullore.

Dy zëra jo vetëm të artë, por edhe të pandarë që nga paraqitja e tyre e parë skenike.

VIDEO:

Publiku i do dhe respekton shumë, pasiqë përherë e kanë ruajtur origjinalitetin e tyre.

Ato nuk kanë rënë pre e kohës moderne, shkruan Kosovarja.

Së fundmi, këngëtaret kanë sjellë një imazh sapo kanë dalë nga frizerka.

Të bukura si përherë, këto janë motrat e dashura Mustafa.