Motrat Mustafa ‘shkrijnë’ nga deti, duke festuar Kurban Bajramin

Motrat Mustafa festojnë Bajramin në deti.

Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të njohura në skenën muzikore.

VIDEO:

Duke qenë emra të dalluar në showbizin kosovar, në çdo kohë duken të mrekullueshme dhe shkëlqejnë, shkruan Kosovarja.

Sot, në ditën e Kurban Bajramit ato kanë zgjedhur që të festojnë në deti, duke u relaksuar në mënyrën më të mirë.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.