MPB: Kërkojmë të lëshohet urdhër arrest ndërkombëtarë për Mijallkovin

Nga MPB për “TV21” njoftojnë se do të kërkojnë lëshimin urdhër arrestit ndërkombëtarë për ish-drejtorin e DSK-së Sasho Mijallkov.

Për momentin policia ka lëshuar vetëm urdhër arrest në nivel shtetëror.

VIDEO:

“Gjykata urdhëroi arrest shtëpiak për Sasho Mijallkovin. Ne jemi duke marrë masa dhe aktivitete për ta gjetur. Është lëshuar një urdhër arresti kombëtar. Meqenëse personi nuk është gjetur për shkak të masave dhe aktiviteteve të marra deri më tani, ne do të informojmë gjykatën dhe do të kërkojmë urdhër për lëshimin e urdhër arresti ndërkombëtar”, thonë nga Ministria e Brendshme.

Lëshohet urdhër arrest për Mijallkovin Lëshohet urdhër arrest për Mijallkovin

The post MPB: Kërkojmë të lëshohet urdhër arrest ndërkombëtarë për Mijallkovin appeared first on Telegrafi.