Muhaxheri: Çiklistët pejanë nisin rrugëtim mes shtetesh deri në Çanakalanë e Turqisë

Gazmend Muhaxheri

Çiklistët pjesëmarrës nga SHBA Gjeravica Peje 1928 do të kalojnë duke çikluar prej Kosovës në Maqedoni, Greqi dhe Turqi – duke i bërë gjithësej 1100km, këtë e ka bërë të ditur kryetari aktual i Pejës nga LDK-ja, Gazmend Muhaxheri përmes një postimi në facebook.

VIDEO:

Ai u shpreh se javën po e nisin me një lajm të mirë duke treguar se çiklistët do të bëjnë 1100km, duke kaluar prej Kosovës në Maqedoni, Greqi dhe Turqi.

Postimi i plotë: