“Na falni nëse ju kemi mërzitur”, qytetarët emocionojnë me fjalët për prindërit

qytetarët

Në kuadër të emisionit të mëngjesit “#Gjesi” në T7, shikuesit kanë pasur mundësi sot të bëjnë nga një dedikim përmes kamerës për prindërit e tyre. Ata e bënë këtë me shumë kënaqësi dhe për tepër emocionuan me fjalët e tyre.

VIDEO:

Disa nga ta shprehën dashurinë e pakusht, të tjerë i falënderuan për gjithçka që kanë bërë, e të tjerë kërkuan edhe falje.

Për më shumë mund të shikoni videon më poshtë.

[embedded content][embedded content]