Ndodh edhe kjo: Policia e Kosovës e harron çelësin në veturë

Policia

VIDEO:

Një rast i pazakontë ka ndodhur të dielën në komunën e Prizrenit, ku Policia e Kosovës kanë harruar çelësin në veturë.

Në një video të publikuar në rrjete sociale, shihet se vetura e Policisë së Kosovës është e parkuar dhe nuk ka asnjë person brenda, por çelësi i veturës është në derën e përparme.