Ndodh në Istog, burri rrah pamëshirshëm djalin e mitur brenda në veturë

Istog

Një ngjarje aspak e këndshme është regjistruar pak ditë më parë në Istog. 

VIDEO:

Një burrë është parë duke kërcënuar, e më pas duke rrahur fizikisht një të mitur para QKMF-së në Istog. 

Së pari shihet se si burri i panjohur deri më tani e kërcënon me fjalë fëmiun që ndodhej në veturën Mercedes, ndërsa më pas i njëjti futet në veturë dhe tregon forcën ndaj tij. 

“Mshele, mshele, mshele, për flokë të nxjerri jashtë” ishin kërcënimet e burrit të dhunshëm ndaj fëmiut, para se të futej prapa në veturë për të goditur djaloshin e vogël që ndodhej aty. 

“Të hankshin dreqnit se na bane kahre” ishin fjalët e dhunuesit pasi shpërndau grushta ndaj fëmiut në fjalë./Indeksonline/