Në datë të veçantë, fëmijët e ‘detyrojnë’ Angelinën të qaj

Aktorja

Angelina Jolie është më e lumtur së kurrë me prezencën e fëmijëve të saj.

VIDEO:

Për “Ditën e Nënës” që në ShBA është me 9 maj, fëmijët e saj kujdesen t’ia bëjnë ditën më speciale.

“Ata e dinë që kjo do të thotë shumë për mua dhe nuk e harrojnë asnjëherë. Punojnë gjithmonë për të më befasuar me diçka”.

Koha kur bën reagimin e saj është mjaftë argëtuese.

“Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne dhe Knox mendojnë gjatë gjithë ditës: ‘ta bëjmë mamin të qajë’. Ata mendojnë se është e rëndësishme që të më bëjnë gjithmonë të qaj dhe shpesh bëjnë shaka me faktin që unë përlotem shpesh. 

Kujtojmë, Angelina do të rikthehet me filmin “Those Who Wish Me Dead”.