Në këto temperatura të ulëta, kështu është veshur në punë Learta!

Learta Jakupi, është reja e Shyhrete Behulit.

Ajo është një grua shumë e zonja dhe është një nënë shumë e përkushtuar, shkruan ORAinfo.

VIDEO:

Learta është biznesmene dhe e udhëheq një dyqan të fustaneve ku ka shumë suksese.

E në këto temperatura të ulëta Learta është kujdesur qe të vishet trash.

Me dukës e me fustan të gjatë, Learta po shkelen në vendin e punës. /ORAinfo/