Në mes të emisionit Fifit i bie të fikët

Big Brother Albania Vip, po sjellë shumë të papritura.

Debati për puthjen mes Dj PM dhe Sarës ka marrë rrjedh tjetër.

VIDEO:

Këtu është përfshirë edhe Fifi, të cilën e ka kritikuar opinionistja.Pas kësaj Fifi ka reaguar ashpër ku ka kërkuar të largohet nga shtëpia.

Derisa u çua në këmbë, këngëtares kosovare i ra të fikët, dhe menjëherë Arbana Osmani dha publicitet derisa gjendja të normalizohet.