Në mesin e këtyre deleve fshihet një dhi. A mund ta gjeni?

Enigmat të cilat qarkullojnë në rrjetet shoqërore nuk po pushojnë dhe çdo ditë shfaqet nga një e re

Këtë herë detyrë juaja është të gjeni dhinë endacake në mes të deleve.

Lozni me këtë fotografi dhe testoni aftësinë tuaj të zgjidhjes së shpejtë të enigmës, transmeton Telegrafi.

VIDEO:

Në grumbullin e deleve fshihet dhia, ndërkaq ju duhet ta gjeni sa më parë.

Pasi që të jeni lodhur për të gjetur dhinë, mund të shikoni zgjidhjen:

/Telegrafi/

The post Në mesin e këtyre deleve fshihet një dhi. A mund ta gjeni? appeared first on Telegrafi.