Nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto komuna

<!–

–>

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës të enjten dhe të premten.

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo sipas KEDS’it, për shkak të punimeve që do të bëhen në rrjet.

Njoftimi i KEDS-it:

13.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

VIDEO:

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr.Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin në NS Ulzat-1 Hajvali.

Ferizaj

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni 1 (kodi: 40041002 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave 2 (kodi: 40041008 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: 1 konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.

14.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV nr.31 Varrezat e Hebrenjëve (kodi: 11000013 ) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: Varrezat e Hebrenjëve, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV nr.35 Bregu i Diellit 2 (kodi: 11000014 ) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV J11 Matiçani (kodi: 19000041) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 (PR7-PR2) – kthina nr.J29 (kodi: 19000078) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Enver Maloku, pjesë e rr. Muharrem Fejza, pjesë e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 (PR2-PR7) – kthina nr.J12 (kodi: 11000078 ) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Xheladin Hana, një pjesë e rr.Rifat Berisha , një pjesë e rr.Ymer Prizreni, një pjesë e rr. Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS Lagjja e Spitalit 4/2 (kodi: 19000078222) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: një pjesë e Lagjes së Spitalit në afërsi te Verona Akademi-së.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Nga TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

LP 10kV Lluzhani (kodi: 10013011) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidoll, Tenezhdoll, Kazerme e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.