NimiTV – e vetmja platformë me aplikacion për Samsung dhe LG

Smart TV NimiTV është aplikacioni fleksibil i cili mund të përdoret në 3 pajisje të ndryshme në të njëjtën kohë për vetëm 8.99€ /muaji.

Me mbi 240 kanale vetëm shqip, e me mijëra tjera nga anë e mbanë bota, NimiTV ofron thuajse të gjitha kanalet e sportit, filma e seriale.

VIDEO:

Veç kësaj, NimiTV mund ta provoni për 3 ditë falas në mënyrë që të bindeni për kualitetin.

Prandaj, mos e humbisni mundësinë që fëmija juaj ta ruajë gjuhën dhe zakonet me programet shqip, por vizitoni faqen nimitv.com ose kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Zvicër: +41-44-578-88-99 
Gjermani: +49-221-59988956 
Austri: +43 125 302 2270 
Itali: +39-068-336-4687 
Franca: +08 00 90 95 87 
Angli: +02 03 139 9024 
Norvegji: +47 219 54906 
Suedi: +46 85 352 7812 
Australi: +61 261 884 899 
Finlandë: +35 892 317 0541 
Luksemburg: +35-227-861-384 
Belgjikë: +32 2 893 70 98 
Greqi: +30-211-198-3848 
Holanda: +080-0023-2267

The post NimiTV – e vetmja platformë me aplikacion për Samsung dhe LG appeared first on Telegrafi.