Nise vitin 2022 me 22% zbritje në Amazon New Kindle

Me shekuj të tërë, leximi ka qenë hobi i popullarizuar, por me përshpejtimin e teknologjisë, ky hobi është bërë më i lehtë si asnjëherë më parë.

Një pajisje që e lehtëson leximin në çdo aspekt është Amazon New Kindle (2020), e cila ju mundëson t’i merrni e t’i keni me një vend plot libra pa u ngarkuar me peshën e tyre, e pa u ngarkuar me brengën se do t’i dëmtoni.

Madje Amazon New Kindle ju mundëson që të lexoni edhe nën rrezet e mëdha të diellit falë ekranit me teknologji të avancuar dhe ka një jetëgjatësi të madhe të baterisë.

VIDEO:

Telegrafi Deals sjell në zbritje këtë lexues elektronikë të librave me një çmim prej 139.50 në 109.50 EURO duke shkruar kuponin Telegrafi.

Karakteristikat e Amazon New Kindle 2020:

– Ka ekran 6 inç
– Ka memorie të brendshme me kapacitet 8GB
– Ka Bluetooth dhe WiFi
– Ka ekran të teknologjisë E-Ink
– I mbështet formatet AAX, AZW, AZW3, BMP, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, MOBI, PDF, PNG, PRC

Prandaj mos e humbni këtë ofertë të limituar dhe blejeni me 22% zbritje lexuesin elektronik duke shkruar kuponin Telegrafi.

The post Nise vitin 2022 me 22% zbritje në Amazon New Kindle appeared first on Telegrafi.