Një aksident i rëndë…

Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur para pak çastesh afër Parkut Industrial në Drenas, në magjistralen Pejë-Prishtinë.

Në fotografitë e siguruara nga Gazeta Demos, një veturë shihet e aksidentuar rëndë dhe e dalë jashtë rrugës.

VIDEO:

Në vendin e ngjarjes janë policia, derisa Demos merr vesh se ka të lënduar rëndë nga ky aksident.

Së shpejti ju sjellim informacione zyrtare lidhur më të lënduarit.