Një zonjë e vërtetë, njihuni me bashkëshorten bukuroshe të Alaudin Hamitit

Njihuni me bashkëshorten bukuroshe të Alaudin Hamiti

Prezantuesi i njohur kosovarë, Alaudin Hamiti, tash e sa vjetë është pjesë e botës televizive.

VIDEO:

“Ndërrimi i Natës”, është emisioni i cili është bërë pjesë e jona e pandashme në orët e mbrëmjes të shoqëruara me Alaudinin.

Alaudinin e njohim të gjithë, por bashkëshortja e ti është më pak e ekspozuar në media.

Kujtojmë se Alaudini dhe Yllka janë prindër të tre fëmijëve, dy djemve dhe një vajzë.