Nuk ju pëlqen të fotografoheni? Provoni këtë truk me një gjuhë që do t’ju bëjë të dukeni gjithmonë të shkëlqyera

Ky truk gjithashtu ka efektin që fytyra juaj të duket më e hollë dhe më e lëmuar

Pozimi për një foto ndonjëherë mund të jetë i pakëndshëm. Buzëqeshni dhe shpresoni që fotografia të dalë e mirë, por shpesh nuk është kështu.

VIDEO:

Megjithatë, një truk i thjeshtë me gjuhën tuaj do t’ju ndihmojë të dukeni më mirë në çdo foto dhe buzëqeshja juaj do të shkëlqejë, siç raporton “The Sun”.

Duke e vendosur gjuhën në qiellzën tuaj, menjëherë pas dhëmbëve, fotografia do të dalë shumë më e mirë dhe buzëqeshja juaj do të jetë më e relaksuar dhe më natyrale.

Ky truk gjithashtu ka efektin që fytyra juaj të duket më e hollë dhe më e lëmuar pasi shtrëngon zonën poshtë mjekrës dhe krijon përshtypjen e një dukjeje rinore. /Telegrafi/

The post Nuk ju pëlqen të fotografoheni? Provoni këtë truk me një gjuhë që do t’ju bëjë të dukeni gjithmonë të shkëlqyera appeared first on Telegrafi.