Nuk përmbahet Beniada, ja shfaq prapanicën…!

Këtë javë, në ‘BBV’, është futur një ari, i cili provokon banorët por që të njëjtit nuk guxojnë të reagojnë.

Disa e kanë kapur me sportivitetet duke bërë veprime e reagime të ndryshme kundrejt tij.
Reagimi i cili bëri ‘boom’ ishte ai i Beniadës.

VIDEO:

Duke shkuar në shtrat ajo e provokoj ariun me të pasmet teksa heq fustanin dhe ekspozon linjat.

Më poshtë pamje provokeuse të Beniadës.