Nuk punon teleferiku, bie numri i vizitorëve në Brezovicë

Brezovica

Brezovica, vendi i turizmit në Kosovë këtë vit po ballafaqohet me mungesë të turistëve. E gjithë kjo si pasojë e mosfunksionimit të teleferikut. Afaristët dhe vizitorët kërkojnë që sa më shpejt të rregullohet kjo çështje përderisa theksojnë se kanë telashe edhe me energji elektrike.

VIDEO:

Me motorski ose me këmbë, këto janë alternativat e vetme për të shkuar të qendra e skijimit në Brezovicë. Por për shkak të mungesës së teleferikut s’mund të shfrytëzohen pistat e skijimit.   

Vizitorët të cilët u ngjiten në këmbë shpresojnë që shumë shpejt të rregullohet teleferiku.

Sipas RTK’së teleferiku do të rregullohet nesër.

“Kemi pasur 70 për qind më pak mysafirë”, thotë një punëtor.

[embedded content][embedded content]