Nushi i PSD-së për foton e Bulliqit me asfalt: 20 vjet hajn e tradhtar, 20 ditë patriot

kryetari i Podujevës

Nol Nushi nga PSD-ja ka reaguar pas publikimit të një fotoje ku kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi shihet duket e matur me gishta asfaltin e shtruar në këtë komunë.

VIDEO:

“Bulliqi, qe e ka ngjy gishtin nja 20 vjet si profiter ne LDK, tash e paska shti gishtin ne asfalltin e Podujevës. Shpejtimi është profiteri klasik i aderimeve në VV. 20 vjet hajn e tradhtar, 20 ditë patriot”, ka shkruar Nushi.

Fotoj e Bulliqit tashmë është bërë virale në Facebook dhe shumica po tallen më të. /Ballkani.info/