Osmani takohet me Presidentin e Senatit Zviceran, diskutojnë për fuqizimin e sundimit të ligjit

U.d Presidentja

U.d Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në vazhdën e takimeve në Zvicër ka takuar Alex Kuprecht, Preisdent i Senatit Zviceran.

VIDEO:

Në këtë takim Osmani thotë se u diskutua për rëndësinë e bashkëpunimit me Zvicrën në drejtim të fuqizimit të sundimit të ligjit, shkruan Ballkani.info.

“z. Kuprecht konfirmoi se Zvicra do të angazhohet gjithmonë për Kosovën, gjersa diskutuam për mundësitë që ekzistojnë drejt tërheqjes së investimeve në fusha të ndryshme të ekonomisë, fuqizimit të grave dhe krijimit të vendeve të punës për të rinjtë. Takimet e sotme shënojnë hapa të rëndësishëm drejt arritjes së këtyre objektivave”, ka shkruar Osmani.

Postimi i plotë: