Pamje nga procesi i nxjerres së viktimave nga autobusi i djegur në Bullgari

Autoritetet bullgare dhe maqedonase kanë filluar procesin e nxjerrjes së viktimave nga autobusi i djegur, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pas kqyrjes së vendit të ngjarjes nga ekspertë të forenzikës dhe policisë së dy shteteve, autoritetet kanë nisur që të nxjerrin trupat e vdekur nga brendi e autobusit të djegur.

VIDEO:

Përndryshe, nga hetuesia bullgare kanë kërkuar që autoritetet maqedonase të marrin ekzemplarë nga ADN e familjarëve të 45 viktimave dhe 7 të lënduarve që të lehtësojnë procesin e identifikimit. /Telegrafi/

The post Pamje nga procesi i nxjerres së viktimave nga autobusi i djegur në Bullgari appeared first on Telegrafi.