Pas orës 18:00 arrijnë 4.680 doza të vaksinës Pfizer në vend

vaksinat

4,680 doza të vaksinës Pfizer kundër COVID-19 pritet që pas orës 18:00 të arrijnë në Kosovë.

VIDEO:

Vaksinat janë nisur për Kosovës teksa për pritjen e tyre nuk do të ketë ndonjë ceremoni.

Klan Kosova ka mësuar se gjatë muajve në vazhdim do të vijnë edhe kontigjente tjera me vaksina kundër COVID-19.

Me këtë kontigjent do të vaksinohen stafi shëndetësorë që nuk ka arritur të vaksinohet me kontigjentin e parë dhe kategoritë tjera.