Pensionohet nëna e presidentes Osmani: Punoi 46 vite si infermiere në Mitrovicë

Nëna e presidentes

Nëna e presidentes, Vjosa Osmani, dje është pensionuar pasi ka arritur moshën për pension.

Puna e saj ka qenë mjaft fisnike dhe në ndihmë të qytetarëve, me theks të veçant banorëve të Komunës së Mitrovicës.

VIDEO:

Si infermiere ajo ka punuar për 46 vite, ndërsa angazhimi saj nuk mungoi as gjatë gjithë pandemisë.


Përmes një postimi njëra nga motrat e presidentes, ka publikuar një fotografi duke festuar ditëlindjen dhe pensionimin e saj, ndërsa nënën e tyre e kanë uruar duke konsideruar si shembull të gruas së fortë e zemër bardhë.


Postimi i plotë:

Pas 46 vite pune, Mami infermiere me profesion u pensionua.

Të paqim me jetë të gjatë, je shembull i gruas së fortë e zemër bardhë.

Të falënderojmë për të gjitha, mbretëresha jonë🤍