Pija tropikale e shumëkërkuar!

Rc Refresher Tropic është pije me shije tropikale, e sjellur nga brendi me traditë shekullore në industrinë e pijeve, Royal Crown, që në Kosovë prodhohet nga kompania e njohur Fluidi.

Rc Refresher Tropic, pije që përmban një shije magjike të frutave të ndryshëm tropikal, të kombinuar në mënyrë perfekte me lëngun e portokallit.

VIDEO:

Freskia dhe shija unike është ajo që e dallon shije e re Rc Refresher Tropic nga brendet e tjera.

I pranishëm në të gjitha tregjet, Rc Refresher Tropic mund ta gjeni në treg me dy lloje të paketimeve, 1.5 L dhe 0.5l.

Rc Refresher Tropic, shija tropikale e shumëkërkuar!

The post Pija tropikale e shumëkërkuar! appeared first on Telegrafi.