Po vidhte pajisje të metalta në Termocentralin “Kosova A”, kapet në flagrancë nga policia

Policia e Kosovës

VIDEO:

Policia e rajonit të Prishtinës respektivisht ata të stacionit policor të Obiliqit, dje kanë arrestuar në flagrancë një person lidhur me vjedhjen e pajisjeve të metalta në depon kryesore të ”Kosova Thëngjillit”, në TermoCentralin, Kosova A.

“I dyshuari; L. H. 31 vjeç, mashkull, shtetas i republikës së Kosovës, pas arrestimit me aktvendim mbi ndalim të nxjerrë nga ana e prokurorit të shtetit, është dërguar në qendrën e mbajtjes për 48 orë dhe ndaj tij është iniciuar një hetim për rastin vjedhje e rëndë”, thuhet në njoftim.