Policia jep detaje për kërcënimin e Prindon Sadriut

Detaje

Policia e Kosovës ka dhënë detaje të reja lidhur me kërcënimin që i është bërë Prindon Sadriut në ambasadën e Kosovës në Shkup.

VIDEO:

Policia njofton se Sadriu ka raportuar rastin ditën e mërkurë.

“Datë,09.06.2021-11:45. Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se deri sa kishte qenë në detyrë, ishte ndier i kanosur nga i dyshuari mashkull kosovar. Lidhur me rastin është konsultuar prokurori kujdestar dhe me urdhër të tij është inicuar rasti dhe është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e Policisë.