Policia parkon veturën para shenjës që tregon se ndalohet parkingu

Mitrovicë

Një veturë e Policisë së Kosovës në Mitrovicë është parkuar në një vend ku është i ndaluar parkimi.

VIDEO:

Në rrjete sociale qytetarët kanë publikuar fotografi ku shihet vetura e policisë e parkuar pikërisht para shenjës që tregon se ndalohet parkingu dhe në afërsi të semaforit.

Në afërsi të veturës nuk shihet asnjë zyrtarë policorë.