Pozhari lartëson Kurtin: S’është i koncesioneve, tërboi Vuçiqin dhe ‘vuçiqat’ në Kosovë

Xhevdet Pozhari

Analisti përkrahës i Vetëvendosjes, z.Xhevdet Pozhari, ka lartësuar qëndrimet e Kurtit për dialogun me Serbinë.

VIDEO:

Ai shkruan në Facebook:

Më poshtë është postimi i tij i plotë:

 Që nga 8 mars 2011 kur filluan bisedimet njëherë teknike pastaj politike me Serbinë në Bruksel, viti që lamë pas me kryeministër Albin Kurtin është viti i parë pa asnjë konsension ndaj Serbisë.

Vuçiçi ka arsye të jetë i tërbuar! Edhe disa “vuçiça” në Kosovë qebesa.