Presidentja Osmani me eskortë drejt kthimit në Kosovë

<!–

–>

Osmani me eskortë drejt kthimit në Kosovë.

VIDEO:

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zgjodhi që vikendin ta kalojë në Shqipëri.

Ndërsa pak më parë Osmani është nisur drejt Kosovës, pas qëndrimit prej dy ditësh në Shqipëri bashkë me familjen.

Osmani është nisur drejt Kosovës me eskortë dhe bashkë me pjesëtarët e Mbrojtjes së Afërt të cilët përkujdesen për të.

Gjatë ditës së djeshme lajmi.net raportoi për qëndrimin e Osmanit në Shqipëri, në një nga restorantet e njohura atje.