Prokuroria Speciale po heton disa vota nga diaspora

Valdete Daka

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka pohuar në mbledhjen e zhvilluar sot se Prokuroria Speciale është duke bërë hetime për disa vota nga diaspora.

VIDEO:

Ajo ka thënë se nuk mund të dalë me një njoftim rreth kësaj, përderisa Prokuroria nuk flet lidhur me këtë çështje.

“Prokuroria Speciale ka bërë një hetim për disa vota nga diaspora, dhe përderisa prokuroria nuk del me një njoftim, as unë nuk mund të bëjë njoftim sepse nuk mund të përzihem në hetimet që janë duke u bërë”, ka thënë Daka.

Ajo shtoi se nuk ka të drejtë të përzihet në punët e Prokurorisë.

Mbledhja e KQZ-së ka përfunduar pak më parë.