Prokuroria thotë se djali i Rashiqit pësoi lëndime të rënda trupore

NIkolla Rashiq

Ndërkaq Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ndaluar për 48 orë personat me inicialet C.Z., B.Z., M.R., D.N., M.J., D.T., L.K., dhe një të mitur për rastin e rrahjes së djalit të politikanit Nenad Rashiq.

VIDEO:

Sipas Prokurorisë, si pasojë e kësaj rrahje, personi me inicialet N.R., ka pësuar lëndime të rënda trupore, e cila gjendje është konstatuar nga ekspertiza mjeko-ligjore.

Prokurori i Shtetit, brenda afatit ligjor do të paraqet kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarve.​