Proteston Sindikata e Ferronikelit, kërkon nga Qeveria t’iu ndihmojë të kthehen në punë

Sindikata e Punëtorëve të Kompanisë ‘NeëCoFeronikeli”, kanë protestuar para Qeverisë së Kosovës.

Ata kanë mbetur pa punë, pasi kriza energjetike ka përfshirë edhe kompani.

VIDEO:

Po thonë se e privatizuar është kompania, jo edhe ata si punëtorë.

Feronikeli.

Për këtë edhe kësaj radhe kërkuan një zgjidhje nga Qeveria që rikthehen në vendet e punës.

Që nga 8 tetori janë pa punë. Pra, të ardhura nuk do të kenë.

Thonë se pjesë e madhe nga ta kanë kredi dhe obligime të tjera financiare.

Ende nuk dihet se si Qeveria do t’iu dalë në ndihmë atyre. /Insajderi.com