Pse dhe nga kush u kërcënua burri i Vjosa Osmanit, dalin detaje të reja

Prindon Sadriu

Prindon Sadriu, burri i Vjosa Osmanit, diplomat i Ambasadës së Kosovës në Maqedoni të Veriut dyshohet se është kërcënuar dje në zyrat e ambasadës atje nga një person, staf i ambasadës për shkak të një vendimi të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës.

VIDEO:

Sipas Policisë ky person e kishte kërcënuar diplomatin për shkak të pakënaqësive që kishte lidhur me vendimin për lirim nga detyra, duke i kërkuar të njëjtit sqarime.

Të njëtat burime njoftuan se rasti dyshohet se ka ndodhur rreth orës 12:00, të ditës së djeshme.

Lidhur me këtë ngjarje, është iniciuar rasti si “kanosje ndaj personit zyrtar”.