Puthje dhe debate/ Sarah dhe PM sqarojnë marrëdhënien mes njëri-tjetrit

Big brother vip

Sarah dhe Dj PM kanë shprehur hapur tashmë pëlqimin e fortë që kanë për njëri-tjetrin.

VIDEO:

Mes debateve dhe refuzimeve, Sarah i dhuroi puthjen e parë në buzë Pajtimit, pak ditë më parë.

Afrimiteti mes tyre u duk dhe ditët në vazhdim, teksa kur bënin prova në rolin e Elsës dhe Fredi (Pallati 176). Blogerja e puthi sërish artistin, ndërsa ishte xheloze për praninë e Antonelës.

Por deklaratat e PM këtë mbrëmje në spektakël ishin kontradiktore, kur tha se nuk është i sigurt nga Sarah, pasi ka bërë më shumë për të dhe blogerja ka bërë më pak nga ana tjetër.

Sarah u shpreh se ndoshta nuk do të krijojë një lidhje me Pajtimin në shtëpi, por sido që të jetë, tha se nuk do ta shoh larg vetes konkurrentin në shtëpi.