Qeveria e Kosovës mban sot mbledhje, këto janë pikat e rendit të ditës

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur se sot mban mbledhjen e radhës, ndërsa në rend dite janë 34 pika.

Mbledhja e Qeverisë mbahet në ora 10:00.

VIDEO:

Ndër pikat e rendit të ditës janë: shqyrtimi i propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Programit legjislativ të Qeverisë për vitin 2021, shqyrtimi i Projektligjit për markat tregtare, shqyrtimi i Projektligjit për turizmin, shqyrtimi i draftit të konceptit-dokumentit për mbrojtjen e konsumatorit, etj. /Telegrafi/

The post Qeveria e Kosovës mban sot mbledhje, këto janë pikat e rendit të ditës appeared first on Telegrafi.