Qytetari iu drejtohet mërgimtarëve: Mos e teproni, dy muaj është shumë me nejtë – rrini dy javë e shkoni

mergimtari

VIDEO:

Një qytetar u është drejtuar mërgimtarëve të cilët kanë ardhur në Kosovës, duke u bërë thirrje që të “mos rrinë shumë në Kosovë”.

“Kanë nisë me ardhë dhe atë po rrinë ka dy muaj ditë, desha me ju thanë dy muaj është shumë. Vjen mërgimtari rrin dy javë dhe apet shkon në vend të vetin punon. Kaniher edhe me tepru nuk bon, duhet me pasë kufi secili. Këtu në Kosovë, diaspora e ka vendin e vet, por nuk e ka dy muaj ditë, por dy javë.