Reagon Donika Gërvalla: Nuk do të pushoj së kërkuari drejtësi për të gjitha viktimat në Kosovë

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se asnjëherë nuk do të pushoj së kërkuari drejtësi për të gjitha viktimat në Kosovë, “pa marrë parasysh përkatësinë politike, gjininë, kombësinë apo funksionin e viktimave dhe autorëve të krimit”.

VIDEO:

Lajmi në përditësim…