Reagon NISMA pas iniciativës për ndryshimin e Ligjit për zgjedhje

Reagim

Nisma Socialdemokrate ka reaguar pas iniciativës së marrë për ndryshimin e Ligjit për zgjedhje.

VIDEO:

Në reagimin e tyre në Facebook thuhet se Amandementimi i Ligjit për Zgjedhje pa konsesus mes të gjitha partive politike pozitë dhe opozitë dëshmon që Vetvendosje nuk e ka prioritet as pandeminë, as demokracinë dhe as zhvillimin ekonomik të vendit!

“Ky veprim përbën një presedan të rrezikshëm për demokracinë dhe stabilitetin institucional në Republikën e Kosovës!” thuhet në reagimin e tyre.

Postimi i plotë: