“Republika” e “Çka ka Shpija” me poza joshëse

“Republika” ka publikuar një foto të re.

Skena artistike në vend njeh dy Teuta Krasniqi, njëra figurë publike prej njëzet vitesh, e tjetra vetëm vitet e fundit.

VIDEO:

Teuta Krasniqi e re, është pjesë e serialit “Çka ka shpija”, ku luan rolin e “Republikes”.

Nuk dihet shumë rrerh jetës private të aktores së talentuar, pasi nuk është se e kemi parë shumë të mediatizuar, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, aktorja shfaqet mjaftë atraktive dhe me një pozë joshëse, ku vë në pah buzët e saj.

A po iu pëlqen?