Ridvani i del në përkrahje Daut Haradinajt për kryetar të Prishtinës

Gazetari

Gazetari Ridvan Berisha në një postim të fundit në Facebook, i ka dal në përkrahje kandidatit të AAK-së për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinajt.

VIDEO:

Berisha ka thënë se Dautit do të ia shohin”hajrin” prishtinalitë, dhe se Prishtina me të kryetar, do ta perjetoje nje epokë të vërtetë zhvillimi, në secili sektor.

Postimi i plotë i Ridvanit: