Rimbursimi i 21 mijë prishtinas të prekur me Covid-19 i kushtojë komunës me mbi 1 milion euro

Rimbursimi

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se komuna që ai drejton ka shpenzuar mbi 1 milion euro për 21 mijë prishtinas të prekur me Covid-19.

VIDEO:

Ai ka bërë të ditur po ashtu se do të vazhdoj rimbursimi i gjithë të prekurve dhe për këtë ka ndarë një video ku shpjegohet hap pas hapi se si duhet të aplikojnë të infektuarit me Covid-19.

Postimi i plotë i tij: